Lekker slapen bij Bastion

 Gepubliceerd door om 21:08  Internet
jan 012006
 
“De Nederlandse hotelgroep Bastion Hotels is al langer een voorloper in het aanbieden van gratis draadloos internet in het restaurant, bar en lobby van al hun hotels. Vanaf 1 januari 2006 is ook gratis draadloos internet op alle hotelkamers mogelijk. Het gebruik van dit draadloos internet kan op diverse manieren. Alle hotels hebben een computer waarvan gasten gratis gebruik kunnen maken. Gasten met een eigen laptop die geschikt is voor draadloos internet kunnen ook gratis van deze service gebruik maken. Het internet is beschikbaar tussen 7.00 uur en 24.00 uur.

(bron)

Ik had het bericht wel al gezien, maar niet de laatste regel gelezen (ik heb overigens het stukje vet gemaakt). Is vast om er voor te zorgen dat je voldoende nachtrust krijgt of zo. Maar weten ze daar dan niet dat je tussen 6.00 en 7.00 uur ’s ochtends heel veel online werkt kunt verzetten (en idem van 24.00 – 02.00 uur)?

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Lekker slapen bij Bastion”

Reacties (1)
  1. Of vertrouwen ze hun eigen netwerk niet en zijn ze bang dat ze midden in de nacht klachten krijgen dat gasten geen toegang krijgen tot internet??

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.