Aan de slag met CourseGenie

 Gepubliceerd door om 20:24  Leertechnologie
feb 012005
 

Michel Duijvestijn is aan de slag gegaan met CourseGenie en schrijft daarover in de daarvoor door hem ingerichte wiki-pagina. Het is balen dat je, zoals Michel gelukkig kan, in staat moet zijn om de gegenereerde XML-bestanden te lezen en handmatig aan te passen om het geheel aan het werk te krijgen. Mooi is natuurlijk wel dat je met de wiki-pagina al snel een paar stappen verder bent dan Michel was toen hij begon met testen.

Fontys Toetsconferentie 2005

 Gepubliceerd door om 12:00  Presentatie
feb 012005
 

Presentatie gegeven samen met Joop Slaa van Fontys TNW tijdens de Fontys Toetsconferentie 2005 op 15 februari 2005. De presentatie is als office PPT-bestand beschikbaar

 Reacties uitgeschakeld voor Fontys Toetsconferentie 2005  Tags:
feb 012005
 
“IMS voert op dit moment een review uit van de structuur, functionaliteit en het gebruik van de IMS Content Package-specificatie. Het doel daarvan is om een tweetal ontwikkelingen in gang te kunnen zetten:
1) Een major revisie van de IMS Content Packaging-specificatie naar versie 1.2
2) Het ontwikkelen van de IMS Packaging Service v1.0-speficatie waarbij het uitwisselen van op content packaging gebaseerde datapakketten via webservices (inclusief het gebruik van SOAP-attachements) mogelijk wordt.”

(bron)

Oproep aan iedereen die gebruik maakt van IMS Contentpackaging om bekende problemen, vragen, wensen etc. aan te leveren.

 Reacties uitgeschakeld voor IMS Content Packaging en Content Interoperability Call-for-Issues  Tags:
feb 012005
 

Ik verbaas me maar een klein beetje over de overheersende aanwezigheid van geenstijl.nl over de hele linie, de drie overblijvers in de categorie company weblogs zijn gelukkig wel redelijk logisch (zie ook mijn stemadvies voor de vorige ronde). Hoe dan ook, het stemmen voor de laatste ronde Dutch Bloggies 2005 kan beginnen.
Enne, je hoeft niet in elke categorie iemand te kiezen, dus je kunt de categorieën met logs die je toch niet leest gewoon leeg laten.