Aan de slag met CourseGenie

Michel Duijvestijn is aan de slag gegaan met CourseGenie en schrijft daarover in de daarvoor door hem ingerichte wiki-pagina. Het is balen dat je, zoals Michel gelukkig kan, in staat moet zijn om de gegenereerde XML-bestanden te lezen en handmatig aan te passen om het geheel aan het werk te krijgen. Mooi is natuurlijk wel dat je met de wiki-pagina al snel een paar stappen verder bent dan Michel was toen hij begon met testen.

0 0 stem
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Michel
16 jaren geleden

Ik heb even gemailed met de makers van CourseGenie over het probleem en kreeg per omgaande een bestandje waarmee het probleem opgelost zou moeten kunnen worden. Ik heb het nog niet uitgeprobeerd, maar met de service is in ieder geval niets mis.