feb 012005
 

Ik verbaas me maar een klein beetje over de overheersende aanwezigheid van geenstijl.nl over de hele linie, de drie overblijvers in de categorie company weblogs zijn gelukkig wel redelijk logisch (zie ook mijn stemadvies voor de vorige ronde). Hoe dan ook, het stemmen voor de laatste ronde Dutch Bloggies 2005 kan beginnen.
Enne, je hoeft niet in elke categorie iemand te kiezen, dus je kunt de categorieën met logs die je toch niet leest gewoon leeg laten.

0 0 stem
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
bosmeneer
15 jaren geleden

Pfff.. nu weet ik weer waarom ik GS nooit meer lees. Wat een walgelijke, sensatiezoekende, mediageile pubers zijn het toch. In 9 van de 16 categoriën genomineerd!

Tijd om genoeg anti-GS-stemmen te verzamelen is er niet meer, helaas. Hopelijk zal mijn anti-stem wel wat bijdragen ;)