UPC verhoogt snelheid Chello-producten

 Gepubliceerd door om 11:07  Internet
jan 102005
 
“UPC Nederland heeft opnieuw de snelheid van Chello breedband internet verhoogd. De meest opvallende wijziging is een verdubbeling van de maximale up- en downloadsnelheid van Chello light naar 2.048 / 512 Kbps (down/up).”

(bron)

Opvallend vind ik dat de Chello Classic versie (die ik vroeger had) gelijk blijft. De vraag is alleen hoe je die hogere bandbreedte gaat benutten met een steeds strenger FUP-regime. Voor Chello Starter is de downloadlimiet 250MB per maand en voor Chello Easy 500MB. En zonder server lijkt me de 1.024 Kbit/sec haast niet te benutten als je geen P2P-applicatie gebruikt.

jan 102005
 
“Amerikaanse filmfans hebben zondag de filmdocumentaire Fahrenheit 9/11 van Michael Moore tot de favoriete film van 2004 gekozen. Dat bleek bij de verkiezing via internet van de Annual People’s Choice Awards in Los Angeles.”

(bron)

Gezien de uitslag van de verkiezingen afgelopen november, maar eigenlijk ook wel gezien de film zelf, kan dit geen verkiezing zijn die de mening van de gemiddelde Amerikaan weerspiegeld.

 Reacties uitgeschakeld voor Filmfans kiezen Fahrenheit 9/11 tot favoriete film  Tags:

Spatie bij ?

 Gepubliceerd door om 00:46  Algemeen
jan 102005
 

Via de weblog van Paul de Maat kwam ik bij SOS – Signalering Onjuist Spatiegebruik.
Ik kan me er heel wat bij voorstellen, vind de voorbeelden die ze laten zien en vooral ook de diversiteit ervan (*iedereen* doet het fout) schitterend, maar weet uit ervaring dat het vaak ook best moeilijk is. Zeker as je de regels niet bij de hand hebt. Als je technische termen en zinnen van het Engels naar het Nederlands (met constructies als “Content Packaging Specification Final Version 1.0”) moet/wilt vertalen, moet je goed oppassen niet te veel (met spatie overigens) spaties te laten staan.

 Reacties uitgeschakeld voor Spatie bij ?  Tags: