SMS-belasting

 Gepubliceerd door om 15:08  Algemeen
nov 152004
 
“De Italiaanse overheid wil belasting gaan heffen op sms-berichten om zo het begrotingstekort te verkleinen. Italianen hebben woeden gereageerd.”

(bron)

Nou ja, is eigenlijk wel wat voor te zeggen: noem het accijns en hang er een verhaaltje aan vast dat je het gebruik wilt afremmen omdat het slecht voor de gezondheid is of zo. ;)

The Da Vinci Code – the movie

 Gepubliceerd door om 14:56  Film en Boek
nov 152004
 
“Tom Hanks gaat de hoofdrol spelen in de verfilming van de bestseller ‘The Da Vinci Code’. Dit meldt Newsweek maandag. De film wordt geregisseerd door Ron Howard, die Hanks zijn grote doorbraak bezorgde in ‘Splash’ en hem jaren later voor ‘Apollo 13’ vroeg. Hanks zou de rol van hoogleraar Robert Langdon spelen.”

(bron)

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet weet of ik er voor naar de bioscoop zou gaan. Hoewel ik het boek heel goed vind, denk ik dat de film daar niets aan toe kan voegen én zoals ik een boek nooit twee keer lees, lijkt me een “spannende” film kijken waarvan ik het verloop al ken, helemaal niet leuk.

OWD 2004

 Gepubliceerd door om 00:29  Onderwijs
nov 152004
 

Na ons edublogger-dinner vanavond blijf ik in Utrecht voor de SURF Onderwijsdagen 2004. Op dinsdag 16 november verzorg ik een deel van de preconference van Webstroom en op woensdag 17 november hebben we als SURF SiX een sessie over het boek waar het afgelopen jaar aan gewerkt hebben en dat dinsdag beschikbaar komt.
Berichten over OWD2004 zal ik laten pingen naar het OWD2004-kanaal op edublogs.nl zodat ze daar ook verschijnen.
De trackback-url voor dat kanaal is overigens: http://www.edublogs.nl/blog/kanaal/ping.php?catid=40

 Reacties uitgeschakeld voor OWD 2004  Tags:

Vierkante oogjes

 Gepubliceerd door om 00:20  Internet
nov 152004
 

Pfff, weinig tijd voor berichten de laatste paar dagen. Er moest namelijk nog heel wat gebeuren aan de edublogs.nl website. Het was namelijk de bedoeling dat die vanavond (maandagavond dus) klaar zou zijn voor ons eerste edublogger-dinner.
Het heeft dus even gekost, maar de site is live. :-) Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Vierkante oogjes  Tags: