The Da Vinci Code – the movie

“Tom Hanks gaat de hoofdrol spelen in de verfilming van de bestseller ‘The Da Vinci Code’. Dit meldt Newsweek maandag. De film wordt geregisseerd door Ron Howard, die Hanks zijn grote doorbraak bezorgde in ‘Splash’ en hem jaren later voor ‘Apollo 13’ vroeg. Hanks zou de rol van hoogleraar Robert Langdon spelen.”

(bron)

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet weet of ik er voor naar de bioscoop zou gaan. Hoewel ik het boek heel goed vind, denk ik dat de film daar niets aan toe kan voegen én zoals ik een boek nooit twee keer lees, lijkt me een “spannende” film kijken waarvan ik het verloop al ken, helemaal niet leuk.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
bosmeneer
16 jaren geleden

Hanks lijkt mij wel een goede man voor de rol. Een typische Amerikaan, met intelligente (professor-achtige) uitstraling.

Hoe ze het verhaal interessant gaan maken lijkt mij ook interessant. Misschien voegen ze er wat nieuwe informatie en raadsels aan toe?