Vierkante oogjes

Pfff, weinig tijd voor berichten de laatste paar dagen. Er moest namelijk nog heel wat gebeuren aan de edublogs.nl website. Het was namelijk de bedoeling dat die vanavond (maandagavond dus) klaar zou zijn voor ons eerste edublogger-dinner.
Het heeft dus even gekost, maar de site is live. :-) Wat kun je er vinden?
* Allereerst natuurlijk de ICT in het Onderwijs wiki. Die was er al, maar is nu netjes in de site geïntegreerd.
* De aggregator ( verzamelaar) die jullie al een tijdje hier hebben kunnen zien, is nu ook opgenomen op edublogs.nl. Je kunt je eigen site toevoegen door de RSS-feed op te nemen bij blogdigger.com of bij je account voor de wiki (= nieuw overigens).
* Ook nieuw is de mogelijkheid om naar een van de aangemaakt kanalen te pingen. Dat doe je op dezelfde manier als waarop je anders een trackback-ping naar een bericht stuurt. Zo kun je dus naar wens een bericht (ook) in een van de kanalen laten verschijnen.

TODO
Nog niet alles is zoals het zou moeten zijn, zoeken is bijvoorbeeld nog gescheiden tussen WiKi en de rest van de site (de kanalen en de verzamelaar).
Zelf toevoegen van kanalen kan nog niet. Dat is niet alleen een technisch punt, maar met al die RSS-feeds willen we eerst eens even kijken hoe de site het zo houdt.

En zoals altijd horen we graag wat jullie er van vinden!