Seminar: Hoe video en weblectures effectief in te zetten in de onderwijspraktijk

Programma_18_juniAanstaande dinsdag, 18 juni, organiseert SURFacademy samen met de Special Interest Groups(SIGs) Webstroom en Weblectures een seminar over hoe video en weblectures effectief in te zetten in de onderwijspraktijk. Deelnemers leren tijdens het seminar hoe video en weblectures ingezet kunnen worden om de effectiviteit van verschillende vormen van interactie binnen leerprocessen te verhogen. Aan de hand van twee concrete voorbeelden wordt gedemonstreerd hoe dergelijk materiaal geproduceerd en toegepast kan worden.

Op deze pagina is het programma te vinden en als je op de afbeelding hier bij het bericht klikt, kun je Tom Visscher van Inholland een toelichting horen geven bij het programma.

Er waren op het moment van schrijven van dit bericht nog beperkt plekken beschikbaar in Utrecht en Groningen. In Eindhoven is overigens verder niet veel te doen anders dan dat ik er 15 minuten via onze Polycom-set online zal gaan om een bijdrage te leveren (er is dus géén borrel in Eindhoven!!!).

Je kunt de presentaties die vanuit Utrecht, Groningen, Leuven en Eindhoven verzorgd worden ook online volgen als je niet op een van die locaties kunt zijn. Kijk op deze pagina voor de informatie.