Het einde van….

Salland_eu Ik doe niet snel sentimenteel als een bedrijf failliet gaat. Maar het bericht op Tweakers.net over het faillissement van Salland.eu uit Raalte had voor mij toch wel een beetje speciale betekenis.

Iets meer dan drie jaar geleden, in december 2009 bestelde ik daar namelijk een bakbeest. Een desktopcomputer die ik samengesteld had na een uitgebreide evaluatie van beschikbare mogelijkheden en opties. Die desktop had ik deels ook nodig omdat ik voor mijn promotieonderzoek heel veel data uit logbestanden moest kunnen verwerken en analyseren.
Ik kan wel stellen dat die computer onmisbaar is geweest voor het uitvoeren van mijn onderzoek. En Salland was nu eenmaal de leverancier van die computer. Dat zij failliet blijken te zijn, net twee dagen nadat ik mijn promotieonderzoek helemaal afgerond hebt, heeft enerzijds helemaal niets met elkaar te maken (al is het inderdaad zo dat het voor mij tot nu toe bij die ene aanschaf gebleven is), maar anderzijds voelt het toch raar. Net alsof mijn computer een beetje wees geworden is (of is dat een heel erg Nerd uitspraak?).

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Hans
Hans
10 jaren geleden

Een speciale betekenis en dan SallanT.eu schrijven?

Zo speciaal was het dan kennelijk niet.

Vic
Vic
10 jaren geleden

Ik voel met je mee. Ben bezig de video van je promotie te editen op een bakbeest van Salland.