jun 152012
 

Voor mijn blogpost over de Friese Elfsteden Rijwieltocht 2012 heb ik eerst nog een tijd gezocht naar een geschikte plugin om Tweets in een blogpost weer te geven (zoals ik uiteindelijk hier gedaan heb). Ik kwam toen uit bij de plugin Blackbird Pie.

Die doet het op zich goed, maar voortaan is hij overbodig geworden. Want met WordPress 3.4 hoef ik maar gewoon de URL naar een tweet in een blogpost in te voeren en er wordt een mooie tweet weergegeven:

Natuurlijk kun je ook nog gewoon naar een tweet linken, WordPress is slim genoeg om die URLs dan niet te converteren. Upgraden naar versie 3.4 was een kwestie van 2 minuten werk.
Zo zie je maar, soms wordt het web wat ingewikkelder, soms weer wat eenvoudiger. 🙂

Deel dit bericht:

  8 reacties aan “WordPress 3.4 heeft ingebouwde Tweet-ondersteuning”

Reacties (4) Trackbacks (4)
  1. Heb jij ook een upgrade gedaan van je Suffusion theme, of alleen WordPress?

    • Ik probeer plugins en ook het theme in de regel bijgewerkt te houden. Maar ik weet niet precies of ik Suffusion na de upgrade van WordPress nog een keer heb bijgewerkt. Hoezo?

  2. Op een van de sites waar ik aan/voor werk is de upgrade van Suffusion naar de laatste versie niet goed verlopen.
    Kan je de details niet vertellen omdat ik een en ander niet zelf doe…

    • Ik heb de laatste versie van Suffusion geïnstalleerd staan in combinatie met de laatste versie van WordPress. Problemen met themes bij een upgrade komen meestal voor in combinatie met bijvoorbeeld een caching plugin of een andere plugin die niet lekker samen speelt met het theme. Een voor een uitschakelen van de andere plugins om te zien of het probleem weg gaat is dan een manier om er achter te komen welke voor problemen zorgt.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.