Kennisclip over AI in het onderwijs

HAN Toekomst TV Heeft een kennisclip gemaakt over AI in het onderwijs.
In deze kennisclip vertelt presentator Jens Vermeulen van de HAN Green Office je alles wat je moet weten over AI in het onderwijs: wat is het, hoe werkt het, hoe verbetert AI de kwaliteit van het onderwijs maar ook de keerzijde van AI.
Meer over AI vanuit de HAN focus Smart Region dat samen grenzen verlegt met digitale technologie vind je op https://han.nl/smartregion.

Ik mocht o.a. de volgende tekst aanleveren die je ook in de clip voorbij ziet komen:

“AI in het onderwijs is volop in ontwikkeling. Grote bedrijven zien kansen en mogelijkheden, docenten en studenten zijn er minder mee bezig of zien het als een bedreiging. Het onderwijs heeft de opdracht er voor te zorgen dat zowel docenten als studenten actief mee kunnen denken over de vraag welke rol AI over 5 of 10 jaar op ons onderwijs gehad moet hebben.”

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Wilfred Rubens
2 jaren geleden

Ik had ‘m laatst al gespot. Helder verhaal. Het valt me wel op dat de term ‘kunstmatige intelligentie’ niet wordt gebruikt 😉