Empower2Learn Kennisdeling

deelnemers aan het werkGisteren hebben we (Joost Adema, Carolien van Rens, Maarten Zoomer en ik) in Utrecht workshops verzorgd in het kader van kennisdeling vanuit het Empower2Learn project. We hebben toelichting gegeven bij het project, de deelproducten en de manier waarop we de bouwstenen voor effectieve docentprofessionalisering gebruikt hebben bij het ontwerp van een aantal professionaliseringtrajecten.
Daarna gingen de deelnemers met elkaar in gesprek over die bouwstenen. Dat leverde veel gespreksstof op omdat de bouwstenen je uitdagen om naar aspecten van de professionalisering te kijken die je anders gemakkelijk vergeet of als vanzelfsprekend bekend beschouwd worden.

Gisteren gebruikten we fysieke kaartjes met de bouwstenen, tijdens eerdere ontwerpsessies maakten we gebruik van Jamboards en digitale kaartjes. Beiden hebben voordelen en nadelen.

Voor de bouwstenen, zie deze pagina
Op 25 mei kun je online aansluiten bij een afsluitend webinar verzorgd door de partners in het consortium:

Aanmelden voor dat webinar kan via dit formulier.