SPRONG iXpact tijdens VELON 2022 in Brugge

Gisteren heb ik tijdens de Velon (Vereniging Lerarenopleiders Nederland) 2022 conferentie in Brugge een bijdrage geleverd aan het symposium SPRONG Educatief: sleutelfactoren voor lerende netwerken. We waren met 4 SPRONG netwerken (SPRONG STEM, SPRONG Voorwaarts, SPRONG iXpact, SPRONG Meertalig) aanwezig en hebben toegelicht hoe we binnen elk van die netwerken samenwerken in multidisciplinaire teams, hoe we werken aan de kennis- en onderzoeksinfrastructuur en langs welke sleutelfactoren we naar de verschillende netwerken kijken.
Ik heb vanuit SPRONG iXpact toelichting gegeven bij de iXperium Designteams, de professionalisering van de Verbinders en het Onderzoeksnetwerk (we doen meer dan dat, maar we hadden maar 90 minuten en veel te vertellen).

Mooie opkomst, leuk om vanuit de netwerken de onderlinge verschillen en overeenkomsten toe te lichten, veel ruimte voor interactie met de zaal.