Aan het spelen: Mass Effect Legendary Edition

Mass Effect 2 kwam uit in 2010. Ik kocht het spel op DVD nadat ik toen een nieuwe PC kocht. Ik was toen een absolute Noob als het gaat om gaming. Sowieso wist ik niet veel van het verhaal achter Mass Effect, had geen enkele ervaring met dit soort games, kortom ik deed maar wat.
Inmiddels, ruim 10 jaar later, ben ik in de remaster van Mass Effect 1 bij het begin begonnen en doe ik eigenlijk ook maar wat. Natuurlijk wel met wat meer ervaring op het gebied van dit soort games. Na dik 10 uur kwam ik mijn eerste echte crisismoment(je) tegen. Ik heb speciaal voordat ik verder ga even een plugin geïnstalleerd om te voorkomen dat ik onbedoeld spoilers geef. Spoiler-alert dus (ook voor de video hierboven!).


Wel even slikken, ik had Virmire al helemaal uitgespeeld en was al een flink stuk op weg op Noveria. Even een stukje “terug naar af”.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

[…] week schreef ik al dat ik Mass Effect Legendary Edition aan het spelen was en dat ik op een punt was aangekomen waarbij ik moest gaan besluiten of ik zo wel verder wilde […]

trackback

[…] het spelen van super oude games in een nieuw jasje, heb ik de afgelopen weken ook tijd vrijgemaakt voor mijn eerste Koreaanse scifi […]

trackback

[…] Effect 2 was, 11 jaar geleden, voor mij het eerste deel van de trilogie waarmee ik in aanraking kwam. En ja, zoals bij films ook […]