Leuk: Moederbord cake uit het “Nerdy Nummies Cookbook”

OK, dit wordt er weer eentje in de categorie: love her or hate her. Je bent gewaarschuwd! 😉

Ik moet bekennen dat ik nog niet eerder van Rosanna Pansino (Ro) of haar boek Nerdy Nummies Cookbook gehoord had  (p.s. ik link naar de bol.com pagina omdat je het boek daar in NL kunt bestellen, het is géén betaalde link of zo!) totdat ik bovenstaand filmpje bij Adafruit voorbij zag komen.

Zoals ik al zei: als je het filmpje bekijkt dan haak je ofwel binnen een minuut af of je vindt het een grappig format. Los daarvan is het ook wel duidelijk als je naar het filmpje kijkt dat ook hier het er allemaal heel erg gemakkelijk uitziet, terwijl het dat volgens mij toch echt niet is. Want dat glazuur zo mooi strak krijgen, de dunne lijntjes die ze op de kaart spuit, het vergt toch echt wel ervaring en een vaste hand.

Voor wie meer wil zien en niet meteen het boek wil kopen, er staat een hele playlist op YouTube (zie ook hierboven).

De reacties op Bol.com waren overigens wel de moeite waard om te lezen. Een van de reacties was tamelijk teleurgesteld als het ging over de inhoud van het boek versus de video’s. Bij de vragen de handige tip dat de Britse versie (waar ik naar link) gelukkig al een omrekening bevat van cups naar grammen, want dat is anders tamelijk onhandig. De temperaturen voor de oven staan wel nog steeds in Fahrenheit. Wil je dat snel omrekenen, kijk dan even hier, kwestie van invullen van getallen.

Mocht je recepten uit de video’s of uit het boek gemaakt hebt, net als Ro ben ik altijd benieuwd naar foto’s! 🙂