0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Karin Winters
Karin Winters
8 jaren geleden

Dank voor de leestip, dat rapport had ik gemist 🙂 Wat vreemd trouwens dat er een verwijzing naar het lerarenregister in staat als dwangmiddel…uh motivatiemiddel om docenten te professionaliseren. Dat gaat toch enkel op voor po/vo/mbo en niet hbo? Wel mooi jouw afweging over de profielen van mensen die deelnemen aan bepaalde activiteiten. De scheiding formeel/non-formeel/informeel leren en wat er geleerd wordt vind ik ook altijd wel een interessante om naar te kijken.
enne zijn iXpiratiemiddagen open voor iedereen vanuit de netwerkgedachte?

Judith
8 jaren geleden

aha … gelukkig heb ik je blog nog in mijn RSS-krantje ;). Benieuwd wat het verschil straks zal zijn met de definitieve versie.