Gelezen: Rapport ondersteuning docenten bij online leren [update]


Het blijkt dat de versie van het rapport zoals ik die hier besproken heb een conceptversie was die eigenlijk nog niet op de website had moeten verschijnen. Daarom heb ik de blogpost even gearchiveerd in afwachting van de definitieve versie.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Karin Winters
Karin Winters
7 jaren geleden

Dank voor de leestip, dat rapport had ik gemist 🙂 Wat vreemd trouwens dat er een verwijzing naar het lerarenregister in staat als dwangmiddel…uh motivatiemiddel om docenten te professionaliseren. Dat gaat toch enkel op voor po/vo/mbo en niet hbo? Wel mooi jouw afweging over de profielen van mensen die deelnemen aan bepaalde activiteiten. De scheiding formeel/non-formeel/informeel leren en wat er geleerd wordt vind ik ook altijd wel een interessante om naar te kijken.
enne zijn iXpiratiemiddagen open voor iedereen vanuit de netwerkgedachte?

Judith
7 jaren geleden

aha … gelukkig heb ik je blog nog in mijn RSS-krantje ;). Benieuwd wat het verschil straks zal zijn met de definitieve versie.