Gratis Scrum webinar voor beginners op 8 oktober 2015

scrum_webinar Op 8 oktober 2015 verzorgt Netvlies uit Breda een gratis webinar Scrum voor beginners. Scrum is een ontwikkelaanpak waarbij gewerkt wordt in multidisciplinaire teams die in korte sprints (scrums, met een vaste lengte van 1 tot 4 weken, werkende producten opleveren. Scrum wordt veel gebruikt bij producten waarvan de gebruiker nog niet goed weet wat hij wil en waarbij men al doende leert om de eisen en wensen beter te beschrijven en in bruikbare producten om te zetten. Scrum kan ook in het onderwijs ingezet worden als ontwikkelaanpak die dan niet beperkt is tot fysieke producten of software.

Je kunt het webinar live bijwonen van 15:00 – 16:00 uur, maar je krijgt ook de video van het webinar opgestuurd. Aanmelden kan via deze pagina.
(getipt door Marketingfacts)