Nationale conferentie “Virtuele werelden in het onderwijs” [13-11-2014]

Second Life 20080506Op 13 november 2014 organiseert Fontys Lerarenopleiding Tilburg, in samenwerking met enkele partners in de Europese projecten EuroVersity, TILA en CAMELOT, een conferentie rond het gebruik van virtuele werelden in het onderwijs. Vanuit Fontys zijn het lectoraat “Vreemdetalendidactiek in een veranderende leeromgeving” en het kenniscentrum “digitale didactiek” betrokken.

Toen ik een week of zo geleden voorspelde dat Second Life aan een tweede hypegolf zou beginnen, wist ik nog niet van deze conferentie. Ik denk ook niet dat de conferentie erg hype-gevoelig is, het is nou eenmaal zo dat waar de grote massa de belangstelling voor Second Life en andere virtuele werelden verloren heeft, er steeds een groep is geweest die er mee aan de gang bleef. En die komen tijdens deze conferentie bij elkaar.

Plaats van handelen is de Fontys Lerarenopleiding Tilburg (geen idee of er ook ín Second Life of Open Sim zaken op afstand te volgen zijn). Datum: 13 november 2014.
Deelname is gratis. Je kunt tot 1 juli 2014 nog een bijdrage indienen voor een sessie van 30 minuten.

Voor meer informatie daarover en het conceptprogramma, zie deze pagina.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Nationale conferentie “Virtuele werelden in het onderwijs” [13-11-2014] http://t.co/DJQLjBsGmO

trackback
8 jaren geleden

Fontys Lerarenopleiding organiseert nationale conferentie “Virtuele werelden in het onderwijs” http://t.co/1411Vz2eiL via @ICTOblog