Maurice de Hond over O4NT

Waarschuwing: de video wekt de indruk alsof Vincent Everts op een Segway stond terwijl hij de opname maakte. Het kan zijn dat je er een beetje zeeziek van wordt. In dat geval gewoon even luisteren, alleen bij het tweede deel waar Maurice de Hond de tools laat zien is het beeld echt belangrijk.

Ik vind het filmpje een mooie aanvulling op mijn blogpost van afgelopen dinsdag. En dan ook maar even (achter de klik als je dit op de voorpagina leest) de uitzending van DWDD van afgelopen maart.


Toch jammer dat steeds weer benadrukt moet worden dan niet de iPad maar het kind centraal staat. Blijft ook moeilijk zo kinderen in een studio, aan zo’n grote tafel “geef me eens les” vragen stellen. Al is het natuurlijk mooi om te horen hoe de leerlingen de directeur terecht wijzen. 🙂