mrt 042014
 

Dit vindt je ofwel heel grappig / mooi gemaakt / leuk, ofwel heel flauw. Je snapt wel dat ik in de eerste categorie val.
Ik ben benieuwd hoeveel “wat gaat hij kosten?” en “wanneer kan ik hem bestellen?” mails of ze krijgen bij huvrtech. Check ook even hun Twitter-account met veel meer foto’s en Facebook-pagina.

(getipt door Engadget)

mrt 042014
 

Bo_and_YanaIk had het afgelopen zondag al over een zelfbouwversie van de Nabaztag/tag op basis van een Raspberry Pi en voor een fractie van de bijbehorende kosten. De Raspberry Pi is echter zeker niet de enige speler die dingt naar de gunsten van het onderwijs als het gaat om het aan het programmeren krijgen van onze jeugd.
Natuurlijk, als je de resources en de mogelijkheden hebt om met een NAO of Qbo aan de slag te gaan, dan kan ik me voorstellen dat je daar de voorkeur aan geeft. Maar voor de meesten scholen is dat wat hoog gegrepen gezien het bijbehorende prijskaartje.

Ook bij Play-i richten ze zich op het onderwijs met hun Bo & Yana, die een stuk laagdrempeliger geprijsd zijn. Op The Next Web wordt nu bericht dat ook zij zich expliciet op het onderwijs zullen richten. Interessant?
Lees verder….