Het e-Learning Cookbook – TPACK in Professional Development in Higher Education

Cookbook ELearningTPACK_Cover Het e-Learning Cookbook – TPACK in Professional Development in Higher Education is een boek dat gebaseerd is op de lessen die de deelnemers aan het MARCHet project geleerd hebben en gaat in op de ervaringen bij het implementeren van TPACK bij verschillende organisaties. Het boek bevat instructies, richtlijnen, tips en ideeën over hoe docenten in het onderwijs ondersteund kunnen worden bij het professionaliseren van zichzelf op het gebied van het (her-)ontwerpen van onderwijs met behulp van TPACK.

De tips zijn niet altijd moeilijk, soms denk je “ja, dat is nogal logisch”, maar vaak zijn het simpelweg ervaringen van mensen die er mee aan de slag zijn gegaan en daarmee waardevol om mee te nemen als je er zelf mee aan de slag wilt.
De elektronische versie van het kookboek is gratis te downloaden (en beschikbaar met een Creative Commons – naamsvermelding licentie – dus je mag ook delen hergebruiken / aanpassen etc. zolang je maar aan bronvermelding doet) via de UvA website.

Een uitgebreider bericht over het verschijnen van het boek is te vinden op de website van SURF. Daar staat ook een verwijzing naar een bijeenkomst over TPACK in januari 2014. Het kookboek zal daarnaast ook uitgebreid aan bod komen tijdens de VOR-ICT bijeenkomst over TPACK op 27 november 2013. Voor beide bijeenkomsten kun je je nog (gratis) aanmelden!

0 0 stemmen
Bericht waardering
5 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Het e-Learning Cookbook – TPACK in Professional Development in Higher Education http://t.co/msAaCTubR4 via @ICTOblog

trackback
8 jaren geleden

Het e-Learning Cookbook – TPACK in Professional Development in Higher Education http://t.co/oR63r30i72 via @ICTOblog

trackback
8 jaren geleden

Het e-Learning Cookbook – TPACK in Professional Development in Higher Education http://t.co/CXSsxP221F via @ICTOblog

trackback
8 jaren geleden

Het e-Learning Cookbook – TPACK in Professional Development in Higher Education http://t.co/V0ImUdm9gL via @ICTOblog

trackback

[…] Het e-Learning Cookbook – TPACK in Professional Development in Higher Education is een boek dat gebaseerd is op de lessen die de deelnemers aan het MARCHet project geleerd hebben en gaat in op de ervaringen bij het implementeren van TPACK bij…  […]