REC:all Webinar(s) en Workshop

logowebinar2 Op 14 november 2013 van 14:00 – 15:00 uur Nederlandse tijd, organiseert het REC:all project weer een (gratis) online webinar. Het onderwerp deze keer is “Beyond Lecture Capture: Pedagogical considerations”. Sprekers zijn deze keer Sylvia Moes van de VU in Amsterdam en Clive Young van het University Collega in Londen. Zij zullen het hebben over het pedagogisch framework dat het project ontwikkeld rond weblectures.
Voor meer informatie over het webinar zie deze pagina.

De opname van het vorige webinar, getiteld “Lecture Capture: Creating your own customised solution“, zijn ook nog online te bekijken.

En op 11 december 2013 organiseert het project een workshop in Leuven. Het programma is hier te vinden (PDF!). Aanmelding voor de workshop is (in de regel) zo begrijp ik gekoppeld aan de aanmelding voor de Media & Learning conferentie. Mocht je alleen naar de workshop willen, dan staat op deze pagina contactinformatie. Ik zal zowel bij de Media & Learning conferentie als bij deze workshop aanwezig zijn.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

REC:all Webinar(s) en Workshop 14 november en 11 december a.s. http://t.co/Ima5UM7lmw via @ICTOblog #weblectures

trackback

REC:all Webinar(s) en Workshop http://t.co/QHcsFx2fpD