Bitstrips op Facebook – tijdelijke hype?

bitstripsDit is er eentje in de categorie: je moet het maar kennen: Bitstrips. Het bestaat al een tijdje, maar (zo las ik op iphoneclub) het breekt nu bij een breder publiek door.
En dat kan kloppen, want sinds een paar dagen heb ik ook een paar mensen in mijn vriendenlijst die er mee aan het spelen zijn.

Het idee is redelijk simpel: je maakt een avatar (een poppetje dat een beetje op jou lijkt) en je maakt cartoons. Op zich een heel leuke en grappige manier om dingen uit te beelden. Dat kan heel basaal zijn, bijvoorbeeld hoe je je voelt, maar je zou er ook stukjes onderwijs/instructie/uitleg mee kunnen maken. Nadeel is een beetje dat alle comics er redelijk hetzelfde uit zien.
En als ik iphoneclub mag geloven zijn er ook de nodige mensen die zich er gruwelijk aan ergeren. Nou, zo erg is het bij mij nog niet hoor. Het aantal vrienden dat er gebruik van maakt is niet zo groot en er zullen vast ook mensen zijn die denken “moet hij nou echt elke dag zijn profielfoto aanpassen tijdens Movember?”. Dus ik lig er niet wakker van.

Ik ben wel benieuwd of het slechts een tijdelijke hype is of dat het voldoende aantrekkingskracht heeft om langer dan even populair te blijven. We zullen het zien.
Overigens vond ik dat de Facebook applicatie wat veel van me wilde weten. Dus heb ik annuleren gedrukt toen ik deze vraag kreeg:
bitstrips_facebook

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Bitstrips op Facebook – tijdelijke hype?:
Dit is er eentje in de categorie: je moet het maar kennen: Bitstrip… http://t.co/Upb0jVEvJ5