Bestel nu met korting het (e-)boek E-learning. Trends en ontwikkelingen van Wilfred Rubens

omslagboeke-learningtrends-195x300 Even een bericht tussendoor dat niets met 3D printen te maken heeft: Je kunt tot 1 juni het (e-)boek E-learning. Trends en ontwikkelingen van Wilfred Rubens met korting bestellen.

De papieren versie kost tot 1 juni € 19,95, na 1 juni € 23,95. De ePub versie kost tot 1 juni € 5,95, na 1 juni € 8,95. Bestel je beiden samen (dus dode boom + elektronisch) dan betaal je tot 1 juni € 24,95 en na 1 juni € 26,95. Bestellen kan via de links hiervoor via boekenwerk.nl.

Zie dit bericht van Wilfred voor meer informatie over het boek.
Ik heb het boek nog niet gelezen, ik heb de ePUB-versie besteld, die krijg ik 1 juni (neem ik aan tenminste). Maar Wilfred is gewoon een van die mensen waarvan ik, als hij zijn gedachten bundelt, het wel aandurf om ongezien een exemplaar te bestellen en anderen er op te wijzen. En zeg nou zelf: €5,95 incl. 21% BTW voor een milieuvriendelijke elektronische versie (zonder DRM als ik het goed begrepen heb), dat is toch een schijntje? Daar kun je je toch sowieso geen buil aan vallen?

0 0 stemmen
Bericht waardering
5 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Bestel nu met korting het (e-)boek E-learning. Trends en ontwikkelingen van Wilfred Rubens http://t.co/SuETf8smYn

trackback
8 jaren geleden

Boek @wrubens , over e learning, wordt nu al (ongelezen) een aanrader http://t.co/vr27aeLPHw

Wilfred Rubens
8 jaren geleden

Ik voel me vereerd. Echt.

trackback
8 jaren geleden

TIP: Bestel nu met korting het (e-)boek E-learning. Trends en ontwikkelingen van Wilfred Rubens http://t.co/isyaIeu3yL via @ICTOblog

trackback

[…] omslagboeke-learningtrends-195×300 Even een bericht tussendoor dat niets met 3D printen te maken heeft: Je kunt tot 1 juni het (e-)boek E-learning. Trends en ontwikkelingen van Wilfred Rubens met korting bestellen.  […]