De Hoodi – ook ideaal voor tijdens vergaderingen?


Toen ik het filmpje over de “Hoodi” zag, dacht ik terug aan de afleveringen van The Dragons’ Den waar soms de meest vreselijke ideeën voorbij kwamen op zoek naar geld. Maar ja, toen zag ik dat de teller op 181 backers stond en dat ze het streefbedrag van $10.000,- al behaald hebben. Deze dingen gaan dus daadwerkelijk geproduceerd (en gebruikt?) worden.
Ik moest zelf denken aan de mensen die tijdens vergaderingen op een iPad minder gemakkelijk hun mail kunnen checken. Die zouden dit mogelijk wel handig vinden. Hebben ze heel wat meer privacy. Maar om er mee buiten te gaan zitten? Nee, dat zie ik echt niet gebeuren.

Als jij dat wel ziet zitten, dan kun je er via Kickstarter eentje bestellen voor $45,- incl. verzendkosten. Dan krijg je hem weliswaar pas in augustus 2013, dus tijdens deze zomer heb je er nog niet heel veel aan, maar je kunt hem uiteraard wel nog steeds tijdens een vergadering gebruiken.

(getipt door ipadclub)

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

De Hoodi – ook ideaal voor tijdens vergaderingen? http://t.co/nohSkQIjaB via @ICTOblog