Tijdelijk gratis: Pride and Prejudice and Zombies: The Interactive eBook

Ik moet bekennen dat ik het boek zelf nooit gelezen heb, maar ik heb de film (de versie met Keira Knightley) twee keer gezien. De trailer (zie hierboven) van Pride and Prejudice and Zombies: The Interactive eBook (iTunes link) gemaakt door PadWorx Digital lijkt daar eigenlijk in helemaal geen enkel opzicht op. In plaats daarvan zijn het twee boeken in één: eentje is het origineel van Jane Austin, het ander een variant op het bekende verhaal waarbij zombies een hoofdrol spelen. Je kunt, door de iPad te draaien er voor kiezen om het ene verhaal te lezen, het andere verhaal te lezen of om ze naast elkaar te lezen. En dat alles vergezeld van een achtergrondmuziekje.
Ik moet zeggen dat ik de interactieve elementen zo op het eerste gezicht nog een beetje tegen vind vallen, en het naast elkaar lezen is waarschijnlijk ook alleen voor de liefhebber.

Maar….het interactieve boek is nog even (ik weet niet of het tót 28-1 of t/m 28-1 is!) helemaal gratis. Dus dan kost uitproberen alleen 579MB aan ruimte op je iPad.

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Tijdelijk gratis: Pride and Prejudice and Zombies: The Interactive eBook http://t.co/MMm8OfjP

trackback

[…] Mogelijk gerelateerde berichten (automatisch verzameld): Tijdelijk gratis: iPoe – interactief eBook van Edgar Allan Poe Tijdelijk gratis: Screenshot Journal Gratis eBook: Presenteren met de iPad Tijdelijk gratis: AirFile – handige Dropbox client voor…  […]

trackback

Tijdelijk #gratis: Pride and Prejudice and Zombies: The Interactive #eBook http://t.co/8Jwto6hN #nieuws #ebooks

trackback

[…] Via Pierre Gorissen. […]