Minecraft: The Story of Mojang – nu ook gratis te downloaden


Wat doe je als je een documentaire gemaakt hebt waarvan je verwacht (hoopt?) dat die populair gaat worden? En waarvan je dan ook kunt verwachten dat hij gedeeld wordt zonder dat daar voor betaald wordt. Dan kun je natuurlijk proberen met DRM het kopiëren moeilijk te maken. Óf je kiest er voor om hem zelf te delen. Het voordeel daarvan is dat je goodwill kweekt bij de kijkers én dat je controle kunt uitoefenen uit de versie die gedeeld wordt. 2 Player Productions, de makers van Minecraft: The Story of Mojang kozen voor dat laatste en hebben een versie van de film via The Pirate Bay beschikbaar gesteld.

In de versie die je daar kunt vinden, zitten een paar korte berichten, die niet storend zijn, maar je wel wijzen op het feit dat het voor de makers van belang is dat je de officiële versie koopt als je je die kunt veroorloven. Slim.
In Nederland kunnen we de torrent niet rechtstreeks downloaden omdat The Pirate Bay geblokkeerd is. Daarvoor moet je een proxy gebruiken. Een proxy voor The Pirate Bay is hier te vinden.

(getipt door The Next Web)

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Minecraft: The Story of Mojang – nu ook gratis te downloaden http://t.co/VwIoCNg0

trackback

Minecraft: The Story of Mojang – nu ook gratis te downloaden http://t.co/VwIoCNg0

trackback
11 jaren geleden

#Minecraft: The Story of Mojang – nu ook gratis te downloaden http://t.co/qQzDictk #media #gaming #internet