dec 152012
 

oEmbedStuk Ik schreef afgelopen week dat WordPress 3.5 beschikbaar gekomen was, maar dat ik gezien de vele aanpassingen die er blijkbaar weer waren, toch even wilde wachten met upgraden.

Dat bleek achteraf niet helemaal onverstandig. Ik had vanochtend uitgekozen om dat wel te doen. Ik ging er vanuit dat het om half 6 ’s ochtends nog redelijk rustig zou zijn. Natuurlijk was het nóg verstandiger geweest als ik eerst gezorgd had voor een kopie van de site waar ik de upgrade op kun testen zonder dat een eventuele vroege bezoeker er last van zou hebben (ik had al een complete backup), maar dat was me net weer iets té veel werk.

Ik had een aantal plugins die hadden aangegeven dat er een nieuwe versie beschikbaar was. Die heb ik eerst bijgewerkt zodat ik daar in ieder geval de meest recente versies van had. Ook de thema’s die bij WordPress geleverd worden waren bijgewerkt én het Suffusion thema dat ik hier gebruik was bijgewerkt (er stond bij ook voor WordPress 3.5). Dus op zich was alles klaar voor de start.
Lees verder….

dec 152012
 

Rovio aanbieding Als je nog niet alle Rovio-spellen op je iPad of je Android tables hebt staan, dan kun je dit weekend goedkoop je collectie compleet maken. Rovio heeft ze namelijk tijdelijk in prijs verlaagd. De HD-versies voor iOS (dus voor je iPad) kosten tijdelijk allemaal 89 eurocent (normaal €2,69), voor de iPhone versies was dat al zo. Ook de meeste Android versies kosten nu 89 eurocent, al zijn er ook spellen voor Android die gratis zijn en voor de iPad niet. De PC-versies zijn sowieso niet in prijs verlaagd.

Kortom, kijk even of er wat tussen zit dat je nog niet hebt en wilt hebben, het was voor mij voldoende reden om in ieder geval Amazing Alex HD aan te schaffen (voor de kinderen uiteraard) en Angry Birds Star Wars HD omdat hij zo grappig is.

 Reacties uitgeschakeld voor Tijdelijk goedkoper: Angry Birds HD / Bad Piggies HD / Alex HD  Tags: , ,