Koopjes voor onder de kerstboom? Herken de korting!

Een opvallend bericht van iSpulli, dat ik tegen kwam bij The Next Web: in de VS stegen in augustus de prijzen van LCD-TV’s en plasma-TV’s. De oorzaak? Het komende koopseizoen in de VS waarbij op Black Friday (de dag na Thanksgiving waarop het koopseizoen start) en de tijd voor kerst gestunt moet kunnen worden met aanbiedingen op die apparaten.
De kans is dan dus aanwezig dat de prijs met korting niet eens lager is dan de prijs die er afgelopen juli voor betaald zou zijn. Iets om altijd in de gaten te houden bij aanbiedingen. Een x percentage korting betekent nog lang niet altijd dat het daarmee goedkoper is geworden dan de ‘oorspronkelijke’ prijs (dus voor de kunstmatige verhoging).

p.s. het is inderdaad nog wat vroeg voor allemaal kerstberichten, maar het kwam toevallig even zo uit. 😉

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Koopjes voor onder de kerstboom? Herken de korting! http://t.co/6W86d0r1

trackback
9 jaren geleden

Koopjes voor onder de kerstboom? Herken de korting! http://t.co/hD15wL7t #media #algemeen