Printen naar Google Drive

Ik weet niet precies wanneer de optie beschikbaar gekomen is, ik had tot nu toe niet echt veel belangstelling voor Google Cloudprinter omdat ik geen behoefte had om op nog meer verschillende manieren te kunnen printen. Ik heb op mijn Windows 7 laptop zowel Google Chrome Versie 22.0.1229.79 geïnstalleerd staan als de Google Drive client. Ik heb echter al gemerkt dat die client niet actief hoeft te zijn, dus die lijkt niet noodzakelijk.

Als ik nu in Google Chrome een pagina wil printen, dan heb ik een extra optie om te printen naar Google Drive of naar mijn iPad. Die laatste optie vind ik persoonlijk niet zo interessant. De pagina wordt dan doorgestuurd naar Google Chrome op mijn iPad, maar ik kan er van daaruit niets mee doen, dus niet doorsturen naar andere applicaties. Maar die eerste optie is wel handig. Google Chrome maakt een PDF en slaat die netjes online op in Google Drive. Handig.
Jammer is dat de informatie over de printopdrachten wél online wordt opgeslagen, maar de PDF’s niet via die centrale interface zijn op te vragen.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Printen naar Google Drive: Ik weet niet precies wanneer de optie beschikbaar gekomen is, ik had tot nu toe niet… http://t.co/Iq7tDHW0

trackback

Printen naar Google Drive http://t.co/A81sdjfv

trackback
9 jaren geleden

Printen naar #Google Drive http://t.co/MBE6j5Rp #media #internet #tip #tip #tools