Gratis Box.net Sync [voor sommige gebruikers?]

Box.net sync Ik kreeg de melding toen ik weer eens via de browser naar Box.net ging: wil je Box.sync voor Windows downloaden? Ehm, ja, waarschijnlijk wel. Maar was dat nou niet de applicatie die bij Box.net alleen voor betalende klanten beschikbaar was? Ja, dat was/is het. Blijkbaar maakt Box.net het voor (sommige) gebruikers nu ook gratis beschikbaar.

Na installatie werkt het precies zoals je gewend bent van Dropbox c.s. Je hebt een map op je harde schijf en alles wat daar in staat wordt gesynchroniseerd met de mappen op Box.net die je aangeeft. Volgens dit forumbericht is het al een tijdje zo, maar blijkbaar niet voor alle gebruikers. Ik zou zeggen: effe checken bij je eigen account als je toevallig zo’n “50GB gratis bij je iOS client” account hebt. Want het kan natuurlijk nooit kwaad om deze extra functionaliteit beschikbaar te hebben.
Box.net sync Box.net sync Box.net sync

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Pletman
Pletman
9 jaren geleden

Ik heb het geinstalleerd, maar werkt niet zoals ik wil. Het lijkt op dropbox (1 folder wordt gesyncd), maar ik wil iets als dat van Sugarsync. Daar kan ik tenminste aangeven welke bestaande folders op mijn harddisk ik wil synchroniseren.

trackback

Gratis http://t.co/qKvgMHb2 Sync voor Windows [voor sommige gebruikers?] http://t.co/Pl75eUo0