sep 182012
 

Er zijn twee soorten filmpjes die na afloop van een conferentie/workshop/serie workshops de moeite waard zijn. De ene soort zijn de filmpjes waarmee je, als je er niet geweest bent, alsnog de inhoud van die workshops tot je kunt nemen. Dat zijn de filmpjes waardoor je het vaak niet zo erg vindt dat je er niet bij was.
De andere soort zijn de meer ‘vervelende’, dat zijn de filmpjes die een sfeerimpressie geven waardoor je zoiets gaat krijgen van ‘verdorie, daar had ik ook wel bij willen zijn’. Bovenstaand filmpje is er eentje van de tweede soort.

(getipt door het SURFnet weblog)

[Dislosure: ik verzorg zelf ook af en toe workshops voor SURFAcademy en verzorgde een mini-bijdrage aan deze Summerschool]

 Reacties uitgeschakeld voor Sfeerimpressie Summerschool Mobiele (Web) Apps  Tags: , ,
sep 182012
 

Ik wist niet goed wat nou de juiste titel voor dit bericht was omdat ik niet weet of ik nou gelijk of juist ongelijk heb gehad over de ION Book Saver. Toen hij aangekondigd werd, was ik er enthousiast over.Toen hij in mei 2011 in Nederland te koop leek te komen, heb ik hem besteld voor €149,- en gewacht tot januari 2012 en toen hij er toch nog niet was heb ik mijn geld terug gevraagd en gekregen.
Toen niet veel later tóch weer berichten verschenen dat hij alsnog geleverd zou worden, heb ik zelfs nog gevraagd of ik dan tóch weer op de lijst kon komen. Gelukkig voor mij heeft het bedrijf daar niet eens meer op gereageerd.

Want inmiddels zijn er inderdaad exemplaren van de ION Book Saver uitgeleverd en de resultaten van het apparaat blijken slecht te zijn. Zie deze posts op het MobilRead forum en deze uitgebreide test/beschrijving/post van Taede Smedes. Jammer. Toch wel blij dat ik mijn geld terug heb en ook wel blij dat ION de laatste keer niet eens meer de moeite nam om te reageren. Maar ja, ik wil toch wel graag een groot deel van mijn boekenvoorraad omzetten in eBooks (liefst zonder de boeken helemaal te vernietigen). Moet ik dan toch maar uit deze lijst een zelfbouw-exemplaar selecteren om te bouwen?