Technologie-onzin in TV-series

 Gepubliceerd door om 22:28  Grappig, Media
apr 172012
 

MakeUseOf.com heeft een overzicht van filmpjes die laten zien dat er in TV-series vaak op een volstrekt onzinnige manier met technologie omgegaan wordt. Ze hebben de filmpjes opgenomen in een top 10.

Nummer 10 heb ik hierboven opgenomen. Die hoort er eigenlijk namelijk niet bij. Want daar wordt juist geen onzin uitgekraamd. Om er toch weer een top 10 van te maken, een extra verwijzing naar deze clip uit Numb3rs. Kijk maar eens naar het IP-adres dat daar ingetypt wordt…

apr 172012
 

Songs2Email De lezers van iphoneclub kunnen er duidelijk niets mee, maar ik zie op zich nog wel toepassingsmogelijkheden voor Song2Email. Met dat programma kun je muziekbestanden vanaf je iPhone / iPod Touch direct via de mail doorsturen naar iemand anders. Het programma is vandaag (dus nog een paar uur) tijdelijk gratis.

Meest voor de hand liggend scenario is er eentje dat natuurlijk meestal niet 100% legaal is: je bent naar muziek aan het luisteren op je iPhone, iemand anders hoort het liedje, zegt “hé, leuke track, kun je mij die doorsturen?” en je stuurt hem met Song2Email naar hem/haar toe.
Helaas is er nog geen programma waarmee die persoon het audiobestand vanuit dat mailtje dan naar het iPod onderdeel van de iPhone kan opslaan, maar beluisteren kan wel direct en via iTunes is e.e.a. achteraf dan toch nog op de juiste plek te krijgen.
Lees verder….