Mail muziekbestanden rechtstreeks vanaf je iPhone

Songs2Email De lezers van iphoneclub kunnen er duidelijk niets mee, maar ik zie op zich nog wel toepassingsmogelijkheden voor Song2Email. Met dat programma kun je muziekbestanden vanaf je iPhone / iPod Touch direct via de mail doorsturen naar iemand anders. Het programma is vandaag (dus nog een paar uur) tijdelijk gratis.

Meest voor de hand liggend scenario is er eentje dat natuurlijk meestal niet 100% legaal is: je bent naar muziek aan het luisteren op je iPhone, iemand anders hoort het liedje, zegt “hé, leuke track, kun je mij die doorsturen?” en je stuurt hem met Song2Email naar hem/haar toe.
Helaas is er nog geen programma waarmee die persoon het audiobestand vanuit dat mailtje dan naar het iPod onderdeel van de iPhone kan opslaan, maar beluisteren kan wel direct en via iTunes is e.e.a. achteraf dan toch nog op de juiste plek te krijgen.

Een van de commentaren bij iphoneclub was ook dat via iTunes dit nu al lang mogelijk was. Inderdaad. Maar zoals gezegd, het lijkt me juist iets voor als je onderweg bent.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
10 jaren geleden

Mail muziekbestanden rechtstreeks vanaf je iPhone http://t.co/1I68mwKb

Patrice Plet
10 jaren geleden

Toch zou je verwachten dat zulke zaken standaard op IOS zitten. In bijgaande drie video’s wordt aangegeven dat IOS op veel punten helemaal niet zo gebruikersvriendelijk is, zoals iedereen zou denken.

http://thegalaxynoteblog.blogspot.com/2012/04/android-vs-ios-truth-about-apple-and.html