China Sourcing Fair

Nicolas Charbonnier is weer eens op reis geweest, deze keer naar de China Sourcing Fair. Het resultaat is weer een hele sloot aan video’s van de meest vreemde, of in ieder geval spotgoedkope tablets, laptops (met Android ICS!) voor minder dan $100, of apparaten die veel lijken op apparaten van bekende merken voor een fractie van de prijs.

Helaas zijn de prijzen die genoemd worden meestal bij afname van minimaal 1.000 stuks.
Nicolas was in dezelfde week ook bij de Shenzhen Electronics Fair en de HKTDC Electronics Fair, zijn YouTube pagina bevat dan ook nog een aantal ruwe filmpjes die nog niet van titel etc. voorzien zijn.
Het zou me schitterend lijken om een keer mee te maken, zo’n verzameling mega-conferenties, het lijkt zo te zien erg op zoiets als de Cebit, maar ik denk dat ik er ook helemaal gek van zou worden van het idee dat je ongeveer 5 minuten per stand zou kunnen besteden én uiteindelijk toch met lege handen naar huis zou gaan.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
10 jaren geleden

China Sourcing Fair http://t.co/vgq9QTAn

trackback
10 jaren geleden

China Sourcing Fair http://t.co/lfRcbAaN

trackback

[…] background-position: 50% 0px; background-color:#222222; background-repeat : no-repeat; } ictoblog.nl – Today, 1:01 […]