Aantekeningen maken voor mannen

The Art of Manliness
Goed, je zou kunnen stellen dat de post “Write This Down: Note-Taking Strategies for Academic Success” met daarin uitgebreide uitleg over hoe je als student het beste aantekeningen zou kunnen maken tijdens een les/college (inclusief het daarna uitwerken ervan) helemaal niet alleen voor mannelijke studenten bedoelt is. Dat is ook zo, vrouwelijke studenten hebben er net zoveel aan.

Maar het is een post die onderdeel is van een website die heet: “The Art of Manliness” met als ondertitel “reviving the lost art of manliness”, dus tja. Je kunt er berichten vinden die de man weer leren man te zijn. Dus o.a. antwoorden op vragen als hoe knoop een een stropdas?, hoe snij je een kalkoen aan tijdens Thanksgiving?, hoe scheer je je zoals je opa dat deed? (nat natuurlijk!). Het is een grappig, serieuze site. Voor mannen én voor vrouwen.

(getipt door Lifehacker.com)

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
10 jaren geleden

Aantekeningen maken voor mannen http://t.co/ISoJ2Jok