Tip: Word 2010: Schermafbeelding invoegen

Schermafbeelding in Word 2010 Zo denk je dat je Word heel aardig onder de knie hebt en zo kom je een hele mooie tip tegen van een feature die je nog niet kende. André Manssen wijst op de mogelijkheid om in Word 2010 heel eenvoudig schermafbeeldingen in te voegen. Zonder extra applicaties, zonder het gebruik van de Printscreen knop (en de bijbehorende mega-afbeeldingen). Gewoon via het menu Invoegen > Schermafbeelding.
Heel aardig daarbij vind ik dat je in het schermpje dan meteen, in klein formaat, de afbeeldingen ziet staan van alle vensters die je op dat moment open hebt. Klik je op zo’n afbeelding, dan wordt die meteen ingevoegd.

(getipt door André Manssen)

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
10 jaren geleden

Tip: Word 2010: Schermafbeelding invoegen http://t.co/bGHBxeMo

trackback

@jvondermans Supertip, schermafbeelding invoegen in Word 2010, http://t.co/joBIznb6. Makkelijk bij ’t maken van werkinstructies.

trackback

[…] } #themeHeader #titleAndDescription * { color: black; } ictoblog.nl – Today, 1:47 […]