jan 172012
 

Het filmpje van hierboven is van de CES 2011. Toen werd aangekondigd dat de ION Book Saver, een scanner voor boeken, in april 2011 zou verschijnen. Hij verscheen in april/mei 2011 ook op de Nederlandse pagina bij ION Online. Toen werd al aangegeven dat de beschikbaarheid “Snel leverbaar” was (vandaag nog steeds). Ik heb de gok gewaagd en op 4 mei 2011 de scanner besteld voor €149,-
Helaas, in juli 2011 ontving ik een mail dat de ION Booksaver wel al gefabriceerd was, maar de bijgeleverde software nog niet geheel gereed was, er werden extra functionaliteiten aan toegevoegd. De eerste leveringen zouden pas in november 2011 verwacht worden (zeevracht), maar zij zouden mijn bestelling laten invliegen en dan zou ik hem eind oktober hebben.
Oktober ging voorbij en eind december 2011 stuurde ik nog maar eens een mail naar ION Audio.
Als antwoord kreeg ik: “Levertijd die we nu vanuit USA hebben gekregen is eind Feb [2012]. Uiteraard kunnen we de order terug storten. Het is wel 100% bevestigd dat hij komt en hij wordt mooier qua software dan was aangekondigd. Meer info volgt op de CES in Las Vegas op 10jan“.

CES 2012 ging voorbij en ik had nog geen bericht voorbij zien komen. Dus vandaag maar even een Google-zoekopdracht uitgevoerd en toen kwam ik dit bericht tegen: ION Book Saver Cancelled en daarna ook dit bericht waar ook (blijkbaar) vanuit ION audio zelf gereageerd wordt en bevestigd wordt dat de ION Book Saver er niet gaat komen.
Dus alsnog maar gevraagd om het terug storten van het betaalde geld. Balen, want het zag er uit als een mooi hulpmiddel om die kist boeken op dode bomen hier weg te werken.

Seminar Innovatie door Inspiratie

 Gepubliceerd door om 09:04  SURF
jan 172012
 
Innovatieregelingen 2011

Innovatieregelingen 2011

Ik heb je hier het afgelopen jaar al een paar keer gewezen (o.a. hier) op de projecten die plaats vonden in het kader van de SURFnet/Kennisnet Innovatieregelingen 2011.

Op 15 februari 2012 kun je die projecten nog één keer bij elkaar zien en horen tijdens het Seminar Innovatie door Inspiratie. Je kunt dan van 10:00 – 17:00 in Meetingplaza in Maarssen horen over de verschillende projecten en hun resultaten.

Deelname is gratis, inschrijven is noodzakelijk (via deze pagina) en niet vrijblijvend (al weet ik nooit precies wat dat betekent). De hashtag die gebruikt zal worden op Twitter is #snkninspiratie (als ik die kan onthouden tenminste).
Nou, genoeg tekst tussen haakjes. Ik ben er de 15e, dus wie weet tot dan!