Je iPhone aan een draadje

Het lijkt wel “waar draag jij je iPhone?” week: achter op je rug tijdens het fietsen, op je helm, en nu weer “aan een draadje“.
Voor $19,95 heb je een draadje dat je aan je jas kunt vastmaken (of aan je riem of andere stevige delen van je kleding) en aan de andere kunt vastklemmen in de dockconnector van je iPhone of iPod Touch. De kabel is 12,7 centimeter lang in ‘ingeklapte’ toestand en wordt maximaal 76,2 centimeter lang. Wel iets om in de gaten te houden, want dan is bevestigen aan je broekriem niet zo heel handig omdat je iPhone dan toch nog op de grond smakt. Tenzij je natuurlijk aan de rand van een afgrond staat en de grond een stuk verder van je broekriem af zit dan 76,2 centimeter.

Ik denk niet dat ik me er aan ga wagen. Het idee vind ik sympathiek. Ik zie mijn iPhone ook nog wel een keer uit mijn handen schieten en met een dodelijke snelheid richting asfalt gaan. Maar of ik hem dan voortaan aan een draadje zou willen dragen om dat risico te verkleinen? Nee, denk het niet.