Opnames van sessies van ALT-C 2011 / EDUCAUSE 2011 / Dé Onderwijsdagen 2011 beschikbaar

Ik ben de afgelopen tijd bij een aantal conferenties geweest. En een van de problemen daarbij is dat je nooit alle (goede) sessies kunt gaan bekijken. En daarom ben ik ook blij dat in toenemende mate sessies van conferenties worden opgenomen en online beschikbaar gesteld worden. Dan kun je er een aantal daarvan achteraf nog eens op je gemak bekijken. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor deelnemers, maar ook voor de mensen die er niet bij konden zijn.

Ik wil je naar drie sites van conferenties waar ik zelf geweest ben verwijzen:

Daarbij is het zo dat ALT er het langst van de drie over gedaan heeft om bronnen online te krijgen, EDUCAUSE heeft de meest uitgebreide bronnen (ook veel presentatiebestanden e.d.) terwijl SURF en Kennisnet heel snel de video’s online hebben weten te krijgen. De presentaties van de sessies zijn hier te vinden.
p.s. en als je je nou af vraagt waarom ik hier de afgelopen dagen niet vaker geschreven heb over Dé Onderwijsdagen, die blogs staan allemaal hier op het Dé Onderwijsdagen weblog!
[update 21:20] Link naar presentaties toegevoegd.
0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
12 jaren geleden

[…] Opnames van sessies van ALT-C 2011 / EDUCAUSE 2011 / Dé … nov 082011. Ik ben de afgelopen tijd bij een aantal conferenties geweest. En een van de problemen daarbij is dat je nooit alle (goede) sessies kunt gaan bekijken. En daarom ben ik ook blij dat in toenemende mate sessies … Source: ictoblog.nl […]