Google Reader update is LELIJK!

Dat ze de integratie met Google+ hechter willen maken kan me niet zo veel schelen. De belangrijkste features zijn er nog. Maar, jeetje zeg, wat is de nieuwe interface van Google Reader lelijk. Dit gaat ongetwijfeld zó veel commentaar opleveren dat ze dit wel moeten aanpassen. Ik ga dus even rustig afwachten, maar dat ze dit soort dingen niet meteen goed kunnen doen snap ik niet helemaal.

0 0 stemmen
Bericht waardering
9 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Ivan Deboom
9 jaren geleden

De nieuwe lay-out is een kopie van de nieuwe lay-out van Google Docs en Google Sites. Dus no way dat ze hier op terugkomen of nog ingrijpende aanpassingen op korte termijn zullen doen. Over smaak valt natuurlijk niet te discussiëren, wel over functionaliteit. Ik vind het goed.

Niko Folgers
Niko Folgers
9 jaren geleden

Ik ben het met Ivan Deboom eens. Smaken verschillen, lekkere strakke en functionele vormgeving.
Wat mij betreft houden zo. Integratie met G+ gebruik ik zeer intensief als docent voor het posten van berichten ter discussie voor de studenten. Tot nu toe zeer tevreden>

Edwin
9 jaren geleden

Niet mee eens. Cleaner is beter voor mijn gevoel. Wellicht eindelijk minder extensies nodig om het een beetje naar de eigen smaak te vormen.
En Feedly lijkt te toevoer nog steeds net zo prettig te slikken in iOS. Als dat maar zo blijft…

Fred Zelders
9 jaren geleden

Ik vind de nieuwe UI echt heel fraai.
Heerlijk strak.
Heerlijk KISS.

Google is op de goede weg. Ik kan niet wachten tot GMail er ook zo uit ziet.

Raoul Teeuwen
9 jaren geleden

Ik zie hem zojuist voor het 1st; ’t is in ieder geval even wennen. Het belangrijkste gevoel momenteel: “waar zijn mijn shared items gebleven?” … Dus dat wordt mijn 1ste zoektocht zodra ik even tijd heb…

Raoul Teeuwen
9 jaren geleden

Wat ik ondertussen gevonden heb:

– een url waarmee je je eerder SHARE-gemarkeerde items in ieder geval kunt zien: http://www.google.com/reader/view/user/-/state/com.google/broadcast

http://www.instantfundas.com/2011/11/ridllr-brings-sharing-and-follow-back.html

Ben benieuwd hoe ik kan zorgen dat het blokje waarbij ik via RSS kon tonen welke items ik had geSHAREd blijft werken/weer gaat werken…

Sjeltur
9 jaren geleden

@ Fred; Gmail heeft bij mij nu ook het nieuwe uiterlijk; rechtsonder kreeg ik een kleine waarschuwing of ik misschien nu al wou overstappen naar het nieuwe uiterlijk. Hoogstwaarschijnlijk krijg jij die ook wel in beeld!

Fred Zelders
9 jaren geleden

@Sjeltur Yep. Hier nu ook. HEERLIJK!

Sjeltur
9 jaren geleden

Sorry voor het off topic gaan, maar @Fred – ik vind sommige details ZOOOO MOOI!
Bijvoorbeeld; zwart balkje HELEMAAL links – die aangeeft of je in je Inbox zit – of in je Drafts etc etc.,