Gastblog: Educause versus Dé Onderwijsdagen

In de aanloop naar Dé Onderwijsdagen 2011 komen op het weblog van Dé Onderwijsdagen een aantal edubloggers aan het woord. Vandaag was het mijn beurt. Ik leverde een gastblog aan over het verschil tussen de Educause conferentie en Dé Onderwijsdagen.

De conclusie die via Twitter de wereld in gestuurd werd door de organisatie van Dé Onderwijsdagen was “Nederland doet het zo gek nog niet“. En zo is het ook gewoon. Niet altijd zo somber doen over gapende gaten tussen wens en werkelijkheid, kijk liever eens naar de pareltjes die er zijn en vraag je af wat jij daar mee kunt doen.
Ik ga hier niet de hele post nog eens integraal plaatsen, daar voor verwijs ik je graag naar het weblog van Dé Onderwijsdagen. Daar kun je ook al berichten vinden van André Manssen, Willem Karssenberg, Gerard Bierens, Wilfred Rubens en Karin Winters. Zeker de moeite van een bezoekje waard dus.