Hij is onderweg….


Hij zal natuurlijk wel weer niet op tijd zijn voordat ik met de trein naar Amsterdam ga voor de afsluitende NAP OASE bijeenkomst, maar daardoor vast toch nog wel op tijd voor het Edubloggersdinner a.s. maandag. 😉
(40! aanmeldingen trouwens. Dat zijn er een stuk meer dan in 2004 toen we voor de eerste keer aan de vooravond van de Onderwijsdagen bij elkaar kwamen. Toen wisten heel wat minder mensen wat bloggen was)

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
J. van Beijnen
J. van Beijnen
9 jaren geleden

Die iPhone interesseert mij niet zo Pierre. Ik ben vooral benieuwd naar het t-shirt wat jij dit jaar bedacht hebt 🙂

bijnanooit
9 jaren geleden

Ik heb mijn 4S gisteren binnen gekregen 🙂 In vergelijking met de 3GS is hij veeeeeeeeeeel sneller. Ik heb wel even de moeite genomen om hem compleet schoon te installeren. Geen backup teruggezet van de oude. Veel plezier er mee! 🙂 (Past jammergenoeg niet in de Tigra BikeConsole voor de 3, moet dus een nieuwe kopen…)