Hij is onderweg….

 Gepubliceerd door om 23:31  Hardware, iOS
nov 022011
 


Hij zal natuurlijk wel weer niet op tijd zijn voordat ik met de trein naar Amsterdam ga voor de afsluitende NAP OASE bijeenkomst, maar daardoor vast toch nog wel op tijd voor het Edubloggersdinner a.s. maandag. 😉
(40! aanmeldingen trouwens. Dat zijn er een stuk meer dan in 2004 toen we voor de eerste keer aan de vooravond van de Onderwijsdagen bij elkaar kwamen. Toen wisten heel wat minder mensen wat bloggen was)

Deel dit bericht:

  3 reacties aan “Hij is onderweg….”

Reacties (3)
  1. Die iPhone interesseert mij niet zo Pierre. Ik ben vooral benieuwd naar het t-shirt wat jij dit jaar bedacht hebt 🙂

  2. Ik heb mijn 4S gisteren binnen gekregen 🙂 In vergelijking met de 3GS is hij veeeeeeeeeeel sneller. Ik heb wel even de moeite genomen om hem compleet schoon te installeren. Geen backup teruggezet van de oude. Veel plezier er mee! 🙂 (Past jammergenoeg niet in de Tigra BikeConsole voor de 3, moet dus een nieuwe kopen…)

    • Helaas zijn ze vanochtend niet aan de deur gekomen en moest ik vanmiddag richting Amsterdam. 🙁
      Mijn bikemount heeft nu ook alleen 3GS inlay, maar deze nieuwe versie die op mijn bestellijst staat ondersteund ook de nieuwe 4/4S

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.