Toys for Boys

 Gepubliceerd door om 07:00  Grappig, Hardware, Video
jan 182011
 

Dat ik te oud ben voor dit speelgoed blijkt waarschijnlijk uit het feit dat ik me meteen afvroeg wat de resolutie was van deze, in dit speelgoed autootje ingebouwde, videocamera. Want dat doet er natuurlijk helemaal niet toe. Wel staat er uitgelegd dat de camera 30 tot 60 beelden per seconden opneemt en dat is natuurlijk ook wel nodig als je Hot Wheels auto met hoge snelheid ergens vanaf komt rijden.
De auto filmt, heeft een LCD-schermpje aan de onderkant om meteen de acties terug te kijken, heeft een USB-aansluiting om de filmpjes op je computer te zetten en levert software bij om ze te bewerken. Helemaal compleet dus.

Ze zijn pas dit najaar te koop voor zo’n $60 per stuk. Niet heel goedkoop, maar wellicht goedkoop genoeg zodat we tegen die tijd ook wat live actiefilmpjes op YouTube kunnen verwachten. Ik ben benieuwd.

(getipt door Gizmodo die het weer op een aantal andere plekken tegen kwam)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.