Boeken kopen vanaf je iPad met Bluefire Reader

In het vorige bericht over Bluefire Reader heb ik stap voor stap uitgelegd hoe je ePUB boeken, voorzien van DRM via iTunes op je iPad kon lezen.
Er zijn een paar varianten op die werkwijze: je kunt bijvoorbeeld Dropbox gebruiken of de ePUB naar jezelf mailen (tip van Marian Papavoine). Beide manieren werken inderdaad zeker zo handig als iTunes gebruiken.

Met de nieuwe versie van Bluefire Reader is daar nog een optie bijgekomen: je kunt de elektronische boeken ook op de iPad zelf kopen en downloaden zónder gebruik van PC of laptop.
Ik heb het getest in combinatie met BOL.com, eBook.nl, Bookdepository en Selexyz. In het filmpje laat ik zien hoe het werkt.

0 0 stemmen
Bericht waardering
6 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Raymond
13 jaren geleden

Bedankt voor het filmpje. Ik weet nu wat de eerste applicatie is die ik op mijn iPad ga zetten zodra ik hem binnen heb 🙂

Sjeltur
13 jaren geleden

Leuk en duidelijke uitleg…..
Ik baalde even dat je het in een filmpje had gedaan; want ja – geschreven is het wat makkelijker na te kijken als ik zelf even iets fout doe….
MAAR achteraf; alles lekker duidelijk en makkelijk te volgen.

Ik ga nu toch maar eens even met BlueFire experimenteren.

erik
13 jaren geleden

Ha Pierre,

Erg mooi filmpje.
(als je wilt kan ik wel een paar Mobi boeken op je boekenplank omruilen in ePub.)

Vraagje: weet jij wat je moet doen als Safari Bluefire niet suggereert om de Bluefire App te gebruiken bij de download van een .acsm ?

Groet,
Erik

Marco
Marco
13 jaren geleden

Mooi video….Maar wat moet je extra doen als je Adobe en dus de boeken op je laptop heb staan..Mij liukt het niet om ze via Bleufire of txtr op mijn lapto[p naar mijn ipad te zetten

Marco