Bèta testers gezocht voor Recording Player op iPad


Van Marcel Borsten van Impart IT kreeg ik het aanbod om de bèta versie van hun aankomende iPad applicatie ‘Recording Player’ te testen. Zij maken oplossingen voor het onderwijs voor het automatisch opnemen en verwerken van audio/video materiaal. Hun oplossing ‘Recording Box‘ maakt het mogelijk om voor, bijvoorbeeld, een docent een les op te nemen met een druk op een touchscreen. Er wordt vervolgens video en/of het beeld van het presentatie scherm opgenomen. Daar wordt nu al een picture-in-picture video voor gegenereerd die je op verschillende apparatuur kunt afspelen (iPod, mobiele telefoon, computer, etc).
Op het filmpje hierboven kun je zien hoe het gebruikt werd bij Basisschool De Schakel uit Leiderdorp tijdens het Leren van de Toekomst project.

Het bedrijf heeft nu een Recording Player voor de iPad ontwikkeld om deze terug te kunnen kijken. Hierbij kan de gebruiker zelf het formaat en positie van de beelden bepalen en op hele simpele manieren zoeken op tekst of beeld door de opname.
In de bèta versie van de applicatie staat al wat voorbeeld materiaal dat is opgenomen bij verschillende instellingen. Als je werkzaam in het onderwijs bent en interesse hebt om deze applicatie te testen kun je contact opnemen met Marcel Borsten. Hij heeft daarvoor de ‘Device Identifier’ code van je iPad nodig om te zorgen dat je de app kunt installeren. Zie hier hoe je de UDID op je iPad kunt vinden.

Helaas kan ik de applicatie op het moment zelf niet testen (geen iPad in de buurt), dus ik hoor graag jullie ervaringen!

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem-Jan van Zeist
13 jaren geleden

Ha, briljante timing. Ik probeerde net te bedenken hoe dit ook al weer heette, heb namelijk een tijd terug bij e.o.a. Apple bijeenkomst een mooie demo gezien! Mail is al onderweg naar Mass-IT :).