Dropbox nu ook voor Android

 Gepubliceerd door om 05:25  Internet
mrt 232010
 

Goed nieuws voor Android gebruikers: naast de Windows, Mac, Linux en iPhone clients is er nu ook een Android client voor Dropbox.com.

Nu is er dus eigenlijk haast geen enkele reden meer om niet even een gratis account aan te maken! En doe je dat via deze link, dan levert ons dat beiden 250MB extra ruimte op, bovenop de 2GB die je sowieso al gratis krijgt (zie ook dit bericht).

p.s. En als je dat dan doet, plaats dan even een reactie hieronder met jouw eigen referral-link. Over 5 referrals heb ik het maximum van wat ik aan gratis ruimte kan krijgen bereikt. Lijkt me niet meer dan logisch dat ik dan mensen door stuur naar wie dan ook nog niet die ruimte bereikt heeft. 🙂

[N.B.] De 250MB ruimte komen pas beschikbaar nadat een nieuwe aanmelder ook de software installeert/in gebruik neemt. Dus niet al meteen bij het aanmelden zelf!

[update 24-3-2010] Met dank aan iedereen die mijn link gebruikt heeft heb ik nu de maximale 3GB extra ruimte inmiddels binnen. Mijn link gebruiken heeft dus geen nut meer, maar als je zelf nog op zoek bent naar uitbreiding, plaats dan gerust jouw referral link hieronder in de reacties. Dat geeft anderen de optie om jou te helpen met het krijgen van uitbreiding. Er staan hieronder nu al een paar links, als je er daar eentje van gebruikt dan levert dat jou dus ook 250MB extra gratis ruimte op al bij de start.
[update 30-3-2010] Dropbox heeft de extra ruimte die je via verwijzingen kunt krijgen verhoogd van 3GB naar 8GB extra. Gebruik van mijn link heeft dus wel weer gewoon nut, maar je mag ook een van de links hieronder gebruiken, ik heb nog even ruimte genoeg.

Deel dit bericht:

  10 reacties aan “Dropbox nu ook voor Android”

Reacties (10)
 1. Hey Pierre, ik heb jouw link gebruikt om een account aan te maken.
  Mijn referral is: https://www.dropbox.com/referrals/NTU1NDQ2NDE5

 2. Bedankt voor de link. Ik heb er alvast gebruik van gemaakt 😉

  • @Linda en @Andi Dank jullie!

   @Andi: Zoals ik schreef in het bericht: ik ga (mede ook dankzij jou en Linda) nu hard op weg naar het maximum aantal GB dat ik zo kan verdienen. Dus voeg ook gerust jouw referral URL ook toe in de reacties!

 3. Hi Pierre,

  toch maar even gedaan. bedankt voor de link.
  Voor de volgende https://www.dropbox.com/referrals/NTU1NzIwMTk5

  Groeten

  Wim

 4. Hallo Pierre,

  ook ik heb jouw link gebruikt om een account aan te maken.
  Mijn referral is: https://www.dropbox.com/referrals/NTU0OTg2MTU5

  Gr
  Johan

 5. @Johan en @Wim: Ook jullie bedankt voor de extra ruimte. Ik heb de 3GB binnen en verwijs daarom ook vanuit de twee berichten die ik hierover geschreven heb naar de links in de reacties.

 6. Nou, dan gooi ik er ook een link tegenaan. Via mijn eigen blog hielp het niet namelijk vorige maand en jij hebt er meer succes mee 😉

  https://www.dropbox.com/referrals/NTM3OTQ0NDg5

 7. Hoi Pierre,

  Ik had al een Dropbox account en kon je dus niet aan meer ruimte helpen. Maar wat extra ruimte is bij ook welkom en dus maak ik van de gelegen gebruik om mijn referral-link hier te ‘droppen’:
  https://www.dropbox.com/referrals/NTU3MDQ3OQ

  Groeten, Jaap

 8. Toelichting bij de wijzigingen in het bericht: de maximaal te verzamelen extra gratis ruimte is verhoogd van 3GB naar 8GB. Ook mijn link werkt nu weer. Maar ik heb nog wat ruimte beschikbaar nu dus kies gerust een van de andere links hierboven. Ik piep wel weer als ik tegen de grens van 5GB aan loop. 🙂

 9. WANT A 2.5GB DROPBOX!!??

  Hi everybody,

  Do you want to start with a 2,5 GB dropboxaccount?? Read this:

  Just sign in to dropbox throught this referral:

  https://www.dropbox.com/referrals/NTEyNTg2NjA5

  Don’t forget to install the Dropbox software, otherwise you won’t get the extra 250 MB !!!

  Next, sign in to the dropbox website through your account. Click the Getting Started tab. You’ll see a list of six very simple things you can do. If you do 5 out of six, you’ll get another 250 MB on your dropbox account!

  Happy dropboxing!

  W.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.