Het is Alpe d’huZes dag!

AlpedhuZes - Klik voor grotere versie

Vandaag is het dan zover, het is Alpe d’huZes dag. Vandaag gaan 100 individuele deelnemers en 54 teams de Alpe d’Huez bedwingen. Niet 1 keer, niet 2 keer, maar 6,7, of zelfs 8 keer. Je kunt hun ontwikkelingen volgen via deze
live site waar ze onder andere via ustream en een webcam een blik geven op de aankomstplaats. Zo te zien is het er nog redelijk vochtig. Er is ook een pagina waar je de live tijden van de deelnemers kunt zien. Daarbij moet je even weten dat je op de ‘knopjes’ voor bijvoorbeeld de teams kunt doorklikken naar de deelnemers en daar dan weer naar de tijden van die deelnemers.

Vanmiddag tussen 17:00 en 19:00 is het geheel live te volgen via Knooppunt Kranenbarg op Radio 2. Daar wordt dan ook het voorlopige eindbedrag bekend gemaakt.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Patrick de Vos
Patrick de Vos
15 jaren geleden

En ik heb op die dag heerlijk omhoog gefietst voor dat oh zo belangrijke doel…..onderzoek naar revalidatie van kankerpatiënten.

2 jaar geleden kon ik na mijn behandelingen een blokje rond ons huis (en ik heb geen riante villa) en de pijp was. Gevolg was een half uur rusten op de bank. Nu 2 jaar later fiets ik met de Alpe d’HuZes de 12,5 km met een stijgingspercentage van gemiddeld 9,5 procent weer omhoog…..geweldig toch.

Het opgehaalde bedrag tot nu toe is 3.058.205,26 Euro

Jullie kunnen natuurlijk ook nog sponsoren. Kijk daarvoor op http://www.iksponsor.nl en vul het machtigingsformulier in. Alvast bedankt!!!!

Pierre
15 jaren geleden

En jij/jullie natuurlijk gefeliciteerd met dit prachtige sportief én financieel resultaat. Ik zie me dit nog niet nadoen, ook/zelfs niet volgend jaar als Fontys een eigen team naar boven stuurt.

Patrick
Patrick
15 jaren geleden

Ik daag je uit….5 maanden terug dacht ik ook nog niet dat ik het zou gaan halen.