Opgeven is geen optie!

Alpe dHuZes - Klik voor grotere versie

Wat zou je er van zeggen als iemand je zou voorstellen om zes keer op één dag de Alpe d’Huez op te fietsen? Ben je mal? Ja, lijkt me wel een logische reactie. Toch waren er in 66 deelnemers tijdens de eerste Alpe d’HuZes op 6-6-2006. Het geld dat ingezameld werd kwam volledig ten gunste van KWF Kankerbestrijding. In 2007 deed een nog grotere groep het maar liefst 7 keer en haalden ze 1 miljoen euro op.
Nu in 2008 gaan ze op 5 juni voor de 8 keer. Met een nog grotere groep individuele deelnemers en teams.

Binnen Fontys organiseert Patrick de Vos, die dit jaar zelf deel neemt als teamlid van een van de twee teams uit het Máxima Medisch Centrum, een inzamelactie.
Ter ondersteuning van deze actie heeft op donderdag 8 mei de voorzitter van Alpe D’HuZes, Coen van Veenendaal een presentatie gegeven bij Fontys.
We hebben die presentatie opgenomen en daarom is die nu ook online te bekijken/beluisteren:
* Versie met audio en video.
* Versie met alleen audio.
* Enhanced podcast versie.
Tijdens de presentatie werd een film vertoond. Deze film kun je in normale uitvoering ook bekijken door op deze link te klikken.

Sponsor Alpe d’Huzes!
Jij kunt deze actie ook sponseren. Ga dan naar dit formulier en geef aan hoeveel je wilt bijdragen. Na het bekijken van de presentatie van Coen weet je waar het voor nodig is.

Jouw reactie is geld waard!
Ik wil deze actie ook steunen. En jullie mogen de omvang hiervan bepalen. Ik zeg toe dat ik voor elke unieke reactie die tussen nu en volgende week vrijdag 16 mei bij het bericht hier op het blog geplaatst wordt, 1 euro zal sponsoren.

Je hoeft niets speciaals in die reactie te zetten. Gewoon een reactie. Niet gaan spammen en in je uppie tien reacties plaatsen, die tellen maar als één, zoek dan maar liever negen anderen die je op de actie wijst en die kunnen reageren.
En er is natuurlijk niets wat jou tegen houdt om zelf ook een bijdrage te storten!